Johanna Palm ny CFO på Odd Molly

Odd Molly International AB (publ)

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 9 mars 2016Odd Molly har utsett Johanna Palm till ny CFO i bolaget. Johanna Palm kommer närmast från en position som VP Finance Commercial Division (finansansvarig för den kommersiella divisionen) på Oriflame där hon även varit verksam som IR-chef och arbetat med etablering av finansfunktion på nya marknader. Hon tillför bolaget gedigen kompetens och erfarenhet från ett flertal konsumentinriktade globala företag.

–       Jag är mycket glad över att Johanna Palm nu förstärker vårt team med sin erfarenhet från ledande finanspositioner på konsumentnära bolag – både svenska och internationella. Jag är övertygad om att Johanna med sin kompetens och personlighet kommer att bidra till att utveckla Odd Molly och vår lönsamma tillväxt, säger Anna Attemark, VD för Odd Molly.

Johanna Palm är född 1977 och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har innehaft ett flertal ledande funktioner inom ekonomi och finans på Oriflame de senaste åtta åren och kommer närmast från rollen som VP Finance Commercial Division och innan dess var hon IR-chef. Dessförinnan var Johanna controllerchef på McDonalds Sverige och trainee på Carlsberg.

Johanna Palm efterträder Henrik Wetterdal, som sedan december 2015 är tf CFO på Odd Molly. Johanna tillträder den 18 april 2016.För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anna Attemark, VD Odd Molly, 08-522 285 02

Om Odd Molly

Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode med ett tydligt stilkoncept. Bolagets produkter säljs främst via externa agenter till återförsäljare i ett trettiotal länder runt om i världen, vilket möjliggör expansion med begränsat kapitalbehov. Odd Molly ansvarar själva för försäljningen till externa återförsäljare på den skandinaviska marknaden och driver även 13 egna fysiska butiker och en egen webbshop. Odd Mollys aktie handlas sedan den 21 juni 2010 på Nasdaq Stockholm.

Informationen lämnades för offentliggörande den 9 mars 2016 kl.10.30 CET.

Odd Molly International AB
Kornhamnstorg 6
111 27 STOCKHOLM
Växel: +46 8 522 28 500
www.oddmolly.com

Pressbilder finns att ladda ned från Odd Mollys hemsida www.oddmolly.com under ”press”. Odd Molly har även ett eget nyhetsbrev som rapporterar mindre nyheter från den dagliga verksamheten. För att prenumerera på det, gå till www.oddmolly.com och klicka ”sign up for our newsletter”.