Logistea rekryterar Jesper Carlsöö som projektutvecklings- och uthyrningschef

Logistea AB (publ) har rekryterat Jesper Carlsöö som projektutvecklings- och uthyrningschef samt medlem av koncernledningen. Jesper har mer än 15 års erfarenhet från förvaltning och uthyrning av logistikfastigheter och är mångårig vinnare av utmärkelsen Årets Uthyrare. Han tillträder tjänsten omgående.

Jesper har ekonomiutbildning från Stockholms universitet och har tidigare bland annat arbetat på Corem Property Group, där han haft roller som regionchef och uthyrnings- och marknadschef. Dessförinnan arbetade han som fastighetsförvaltare på M2 gruppen.

”Med sin kunskap och erfarenhet från projektuthyrning av lager och logistikytor kommer Jesper att vara en viktig del i arbetet att nå vårt mål att årligen producera minst 25 000 kvadratmeter ny yta. Med Jespers driv och track-record i kombination med vår stora portfölj med byggbar mark har vi de bästa förutsättningarna för kommande projektutveckling inom Logistea,” säger Niklas Zuckerman, vd på Logistea. 

Jesper Carlsöö har blivit korad till årets uthyrare av Lokalguiden sju gånger sedan 2013, senast 2021. Samma år var han del av vinnarteamet som mottog utmärkelsen Årets Logistiketablering 2021 av tidningen Intelligent Logistik. Jesper Carlsöö tillträder rollen som Logisteas projektutvecklings- och uthyrningschef omgående.