Logistea rekryterar Maléne Broman som förvaltningschef och ny medlem av koncernledningen

Logistea AB (publ) har rekryterat Maléne Broman som förvaltningschef och ny medlem av koncernledningen. Maléne har omfattande kompetens och över 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och ledarskap från etablerade svenska fastighetsaktörer. Maléne tillträder sin nya tjänst under första kvartalet 2022.

Maléne Broman tillträder rollen som Logisteas förvaltningschef och ny medlem av koncernledningen under första kvartalet 2022. Maléne är utbildad inom fastighetsförvaltning och fastighetsvärdering och är för närvarande förvaltningschef på Galjaden Fastigheter. Innan dess har Maléne bland annat varit fastighetschef samt förvaltare på SveaReal, Property Manager inom GE Real Estate samt förvaltare på Kungsleden.

Logistea har en ytterst attraktiv portfölj av lager- och logistikfastigheter med ett nuvarande hyresvärde om 143 Mkr. Maléne Bromans resultatfokus och erfarenhet från fastighetsförvaltning kommer väl till pass i rollen som Logisteas förvaltningschef och hon kommer därmed att ytterligare stärka upp ett redan starkt team, säger Patrik Tillman, styrelseordförande Logistea.

Logisteas fastighetsportfölj har på två års tid vuxit från 189 Mkr i fastighetsvärde till över 2 000 Mkr. Bolaget äger idag fastigheter på 16 orter i Sverige till en samlad uthyrningsbar yta om närmare 305 000 kvadratmeter. Samtliga fastigheter är belägna i attraktiva logistiknav med närhet till Göteborg, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.