Odd Molly får nya utmärkelser

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 22 november 2010  

Sedan starten 2002 har Odd Molly stolt mottagit ett flertal priser och utmärkelser för både det kreativa innehållet och den affärsmässiga utvecklingen. En av de stora milstolparna var Damernas Värld Guldknappen för två år sedan. I höst har det blivit ännu fler.– Vi är stolta och glada över att vårt arbete uppmärksammas på olika sätt – och i olika delar av världen. Det sporrar oss att nå nya framgångar, säger Christina Tillman, VD. 

Årets leverantör ungt mode
Förra veckan mottog bolaget pris som ”Årets leverantör ungt mode” på Modegalan 2010 i Stockholm. Juryns motivering: ”Årets vinnare har tagit inköparna med storm och haft en hög genomförsäljning ute i butik de senaste åren. Ett varumärke med ett sinne, ett hjärta och ett samvete. Ett kärleksfullt varumärke med höga ambitioner och som strävar efter att kunden inte bara ska se bra ut utan även känna sig bra!”

Bästa nya butik Los Angeles
Odd Mollys butik i Los Angeles blev utnämnd till ”Årets bästa nya butik” i Los Angeles framröstad av de mycket kräsna läsarna av LA Magazine. Butiken öppnade på Robertson Boulevard i februari 2010.

Årets grundare
På Entreprenörsgalan i oktober utsågs Odd Mollys grundare Karin Jimfelt Ghatan, Per Holknekt och Christer Andersson till ”Founder of the Year 2010” som delades ut på den årliga entreprenörsgalan på Stockholms stadshus, med motiveringen ”Genom att föredömligt ha byggt ett framgångsrikt företag utifrån kriterier inom omsättning, lönsamhet, antal anställda och samhällsengagemang.” Årets grundare utses genom en riksomfattande omröstning bland entreprenörer i nätverket Founders Alliance.

Influencer of the Year
Odd Mollys VD Christina Tillman blev utnämnd till ”Influencer of the Year” av Strategitorget Retail, i fint sällskap av övriga nominerade VDar för IKEA Sverige, Mio, Indiska, Systembolaget samt H&Ms inköpsdirektör. (http://www.oddmolly.com/)För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christina Tillman, VD Odd Molly, telefon: 08-522 28 502 eller mobil: 0733-10 60 00

Om Odd Molly
Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode. Odd Mollys produkter säljs genom cirka 1 300 externa återförsäljare i ett fyrtiotal länder runt om i världen. Därutöver har Odd Molly idag tre konceptbutiker i Stockholm, Los Angeles och Köpenhamn samt en outlet i Kungsbacka. Odd Molly har 55 anställda. Bolagets lönsamma tillväxt bygger på kreativ design, konsekvent varumärkesarbete och en affärsmodell som möjliggör expansion med begränsat kapitalbehov och låg lagerrisk. Odd Mollys aktie handlas sedan den 21 juni 2010 på NASDAQ OMX Stockholm. 

Odd Molly International AB, Kornhamnstorg 6, 111 27 STOCKHOLM, Tel: +46 8 522 28 500, www.oddmolly.com (http://www.oddmolly.com/)