Odd Molly visar vårkollektionen 2011 på Mercedes Benz Fashion Week i New York

Pressmeddelande

Stockholm den 9 september 2010På onsdag den 15 september visar Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt, för första gången, deras omåttligt populära och älskade varumärke Odd Molly i samband med Mercedez Benz Fashion Week i New York på Lincoln Center (stadens prestigefyllda centrum för konst) vid sidan av internationellt erkända amerikanska märken som Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Vera Wang, Isaac Mizrahi, Narciso Rodriguez, och Anna Sui. Allas ögon kommer att falla på tälten på Lincoln Center under veckan med de mest inflytelserika redaktörerna, inköparna, stylisterna och kändisarna närvarande.
Föreställningen kommer att innehålla ett exklusivt live-framträdande av Ghost Of A Sabel Tiger, av och med Sean Lennon och Charlotte Kemp Muhl.
Vårkollektionen 2011, som är inspirerad av ”sunday morning feeling” kommer att stylas av stylisten Heathermary Jackson som tillsammans med chefsdesigner Karin Jimfelt-Ghatan har tagit Odd Molly’s worldtraveller look och kombinerat den med vintagefärger, blandade mönster och kvaliteter samt lager på lager-känsla.
”Det är naturligtvis en stor ära att visa på Mercedes Benz Fashion Week i New York, men vi hör hemma här och kommer definitivt leverera. Även med stora förväntningar, är vårt team av designers tillsammans med stylisten Heathermary Jackson och våra live artister mycket mycket redo ”, säger Creative Director Per Holknekt.
För dem som inte kan närvara på plats i New York, kommer hela upplevelsen att finnas tillgängliga via direktsändning på www.oddmolly.com kl 17.00 EST (New York-tid) den 15 september.Om Odd Molly
Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode. Odd Mollys produkter säljs genom cirka 1 400 externa återförsäljare i ett fyrtiotal länder runt om i världen. Därutöver har Odd Molly idag fyra egna butiker i Stockholm, Kungsbacka, Los Angeles och Köpenhamn. Odd Molly har 50 anställda. Bolagets lönsamma tillväxt bygger på kreativ design, konsekvent varumärkesarbete och en affärsmodell som möjliggör expansion med begränsat kapitalbehov och låg lagerrisk. Odd Mollys aktie handlas sedan den 21 juni 2010 på NASDAQ OMX Stockholm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christina Tillman, VD Odd Molly, telefon: 08-522 28 502 eller mobil: 0733-10 60 00
För pressfrågor kontakta : Sara Strand  08-522 28 572 sara@oddmolly.com
För pressackreditering på plats i New York kontakta:  Matt Kays matt@seventhhousepr.com

Odd Molly International AB, Kornhamnstorg 6, 111 27 STOCKHOLM, Växel: +46 8 522 28 500 www.oddmolly.com