Logistea AB (publ) tecknar nytt hyresavtal samt förlänger befintligt hyresavtal i Borås avseende en yta om totalt 4 200 kvm

Logistea har tecknat hyresavtal med Globen i Svenljunga Aktiebolag (”Globen Lighting”) avseende kontor och lageryta i Vindrosen 4 i Borås om totalt cirka 3 150 kvadratmeter med en årshyra exklusive tillägg om cirka 3,5 miljoner kronor. Vidare har Logistea även förlängt hyresavtalet med befintlig hyresgäst Camfil Power Systems AB på samma fastighet med 5 år, till 2028-11-30. Avtalet omfattar cirka 1 050 kvadratmeter med en årshyra exklusive tillägg om cirka 1,4 miljoner kronor. Hyresavtalen är gröna och har en snittlöptid om 7,3 år. Det samlade hyresvärdet uppgår till drygt 35 miljoner kronor.

Vi är väldigt glada över att Camfil valt att förlänga sitt hyresavtal med oss samtidigt som det är glädjande att få välkomna Globen Lighting som ny hyresgäst hos Logistea. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete samt att som långsiktig hyresvärd och fastighetsägare stödja Camfils och Globens fortsatta tillväxt, säger Tobias Lövstedt, Finans- och affärsutvecklingschef Logistea.